top of page

Igényeljen próbafotózást!

Kíváncsi a munkámra?
Még nem ismer, de kipróbálná, milyen velem dolgozni?
Akkor a próbafotózás a legmegfelelőbb választás!

A próbafotózás mindkettőnk számára remek alkalom, hogy megismerjük egymást, elképzeléseinket és munkamódszerünket.

 

Egy próbafotózás időtartama 3 óra, amibe 4-5 étel befotózása is beleférhet, ételenként 15-20 képpel, ami után Ön az összes képet 2-3 munkanapon belül megkaphatja, az Ön által meghatározott méretben és felbontásban, és igény szerint akár saját logójával is ellátva. Így már akár aznap feltöltheti weboldalára, megoszthatja követőivel facebook, vagy instagram oldalán.

 

A próbafotózás ára is igen kedvező, 3 óra rendelkezésre állás 60-80 nagyfelbontású kép csak 24.900,- Ft, és az elkészült képeket bárhol és bármikor felhasználhatja a jövőben.

A próbafotózások kiszállási díja Budapest határain belül ingyenesek, egyedül 3 óra helyi parkolási zóna szerinti parkolási díj kerül felszámításra, amennyiben nincs lehetőség ingyenes parkolásra a fotózás helyszínének közvetlen közelében. Budapest határain túli megbízások kiszállási díja 65,- Ft/km, és fizetős parkolás esetén szintén 3 óra parkolás díj.

gasztrophoto.hu ételfotózás Farkas Zoltán

Kérem, töltse ki az alábbi regisztrációt és a lehető legrövidebb idő múlva felveszem Önnel a kapcsolatot, hogy leegyeztethessük az Ön próbafotózásának részleteit.

 

A regisztráció kitöltése nem minősül fix megbízásnak, csupán igényfelmérésre, adategyeztetésre szolgál.

Próbafotózás

regisztráció

A*-gal megjelölt mezők kitöltése szükséges a sikeres regisztrációhoz! Kérem töltse ki Ön is!

A jelenleg még fennálló COVID19 vírus fertőzésveszélye okán, az Ön és munkatársai, vendégei, partnerei és családtagjaim védelme érdekében is a fotózások csakis a hatályos, a további fertőzéseket gátolni igyekvő rendelkezések betartásával lehetségesek. Megértését köszönöm!

bottom of page